Promo Rally – „Drumurile au povesti”

Promo Rally – „Drumurile au povesti”

  • Etapa a treia a campionatului destinat amatorilor se va desfășura sub egida zilei mondiale a comemorării victimelor accidentelor rutiere
  • Pilotii brașoveni Istvan Soos și Emil Vincze, ambasadori ai etapei
  • 57 de piloți înscriși

Etapa a treia a Promo Rally TOTAL powered by SDS, este dedicată Zilei Mondiale a Comemorării victimelor accidentelor rutiere, acțiune la care organizatorii s-au alăturat Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Această zi este marcată anual, în cea de-a treia duminică din luna noiembrie, începând din 1993, atunci când organizațiile victimelor rutiere, sub egida Federației europene a victimelor traficului rutier au comemorat  împreună victimele accidentelor rutiere, mai întâi ca ziua europeană a comemorării, și mai târziu ca ziua mondială, atunci când ONG-urile din Africa, America de Sud și Asia, s-au alăturat celor europene. Tema anului 2018 este „Drumurile au povești” și pune accent pe proiectarea și modificarea infrastructurii având în vedere toți utilizatorii drumurilor, în special cei mai vulnerabili. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov va fi prezent la Promo Rally, unde va susține o prezentare cu ocazia Zilei Mondiale a Comemorării victimelor accidentelor rutiere.

Piloții brașovenii Istvan Soos și Emil Vincze vor fi prezenți în calitate de ambasadori, cel de-al doilea urmând să evolueze și pe traseu, la volanul unui Ford Focus ST.

57 de piloți amatori și profesioniști și-au anunțat prezența la start până vineri seara, când perioada dedicată înscrierilor s-a încheiat. Totuși, cei dornici de a lua startul se pot înscrie și la fața locului, 8 locuri fiind în continuare disponibile.

Etapa a treia a seriei brașovene Promo Rally TOTAL powered by SDS se desfășoară duminică, 18 noiembrie, în jurul fostului Stadion Municipal din Brașov, cu verificările administrative și tehnice programate să înceapă la ora 8:00, antrenamente între 10:00 și 12:00 și cele două manșe de concurs, începând cu ora 12:30.

Lista de inscrieri

Credit foto: Catalin Ionescu