Conducere defensiva

Cursuri de conducere defensiva si preventiva

O alegere indreptata spre siguranta

SAFE DRIVING SCHOOL va ofera posibilitatea de a lua parte la un program de pregatire special, dedicat conducerii defensive, program pus in practica de traineri acreditati international, psiholog clinician si dotari specifice in domeniu.

Solutii PRO

Pe durata parcurgerii cursurilor iti punem la dispozitie ceea ce este bun in domeniu ca si dotari.
LOCATIE

Circuitul din localitatea Prejmer, judetul Brasov, construit la standarde internationale.

SIMULATOARE

Simulatoare unice: de impact la diferite viteze, de rasturnare, de derapaj, simulator virtual.

AUTOMOBILE

Doua masini de serie si doua masini speciale, cu tractiuni si puteri diferite, preparate pentru competitie.

RESURSE UNICE

Acestea vor ramane o surpriza ce va putea fi descoperita de cei ce vor urma training-ul nostru.

Sesiuni teoretice

Sesiuni practice pe circuit

Sesiuni de simulare a impactului

Sesiuni de testare psihologica

Sesiuni de simulare a rasturnarii

Modulul 1 – Modul de baza

570 lei TVA inclus

Modulul de baza este primul modul, din cele patru module pe care le ofera compania noastra, in ceea ce priveste complexitatea informatiilor, atat din punct de vedere teoretic cat si practic.

Astfel in cadrul acestui modul se parcurg: sesiuni teoretice, sesiuni de simulare a impactului la diverse viteze, sesiuni de simulare a rasturnarii unui vehicul, precum si sesiuni practice pe circuit.

De asemenea pe parcursul acestui modul se trece printr-o sesiune de testare psihologica orientat spre siguranta in trafic.

Modulul 2 – Modul intermediar

810 lei TVA inclus

Modulul intermediar este mai complex decat modulul de baza, cu fixarea anumitor elemente. Prin parcurgerea acestui modul veti avea oportunitatea de a aplica cunostintele teoretice cat si practice studiate in primul modul.

De asemenea veti avea la dispozitie resurse de training unice care vor ramane o surpriza ce va putea fi descoperita de cei ce vor urma training-ul nostru.

Modulul 3 – Modul avansat

Pret 916 lei

Acest modul este mai complex si eficient decat primele doua module. Modulul avansat contine sesiuni unice de training, destinate nu doar conducatorilor avansati.

In urma acestui modul, veti avea parte de experiente de neuitat si un training care va va pregati pentru orice eventualitate intalnita in trafic.

Modulul 4 – Modul de conducere sportiva

1240 lei

Acest modul este destinat amatorilor si avansatilor in conducerea sportiva. Prin acest modul veti invata cum sa stapaniti autoturismul la viteze foarte mari.

Alegand modulul de conducere sportiva, veti beneficia de sesiuni unice de training, asemanatoare si echivalente cu cele destinate conducatorilor sportivi.