Pregatiri pe ultima sută de metri pentru Promo Rally

Pregatiri pe ultima sută de metri pentru Promo Rally

Cu 10 zile înainte de startul sezonului 2018-2019 al Promo Rally TOTAL powered by SDS, interesul pentru competiția brașoveană este unul ridicat, atât din partea concurenților, care deja au ocupat 20 din cele 70 de locuri disponibile, dar și din partea partenerilor, alături de care organizatorii pregătesc o serie de surprize, precum tombole, concursuri și prezentări diverse. De asemenea, la fiecare etapă a campionatului vor fi prezenți invitați surpriză din lumea motorsportului.

Pentru că în 22 septembrie se aniversează prima cursă auto organizată în România și pentru că ne aflăm în anul centenarului României, ediția a patra a Promo Rally va fi dedicată Istoriei Motosportului din România. În acest sens, vor fi amintite cele mai importante rezultate românești în plan mondial și omagiați cei care le-au obținut printr-o serie de articole publicate în colaborare de autorally.ro și condusdefensiv.ro.

Promo Rally va face un pas important și în privința rezultatelor, care vor fi afișate pe noul site al FRAS, rallycontrol.ro, care se va ocupa de procesarea datelor și afișarea clasamentelor în timp real.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.

Parteneri: Pro X, Cyclon Motorsport, Țiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Kronstadt R.A., Apel One Med, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Ana Hotels, Studio C, Limitless, Racing Sim, Parc Aventura, Tehnosting, Angelli, Dentexpert Magic, Agenția Century.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile și Nopți, autorally.ro