Promo Rally revine în Brașov

Promo Rally revine în Brașov

După ce sezonul 2018 – 2019 al Promo Rally a debutat cu noutăți legate de traseul de desfășurare, circuitul consacrat din edițiile anterioare, amenajat în jurul fostului Stadion Municipal din Brașov, revine în prim-plan, pentru etapa a treia, programată duminică, 18 noiembrie.

Organizatorii speră ca etapa să se bucure de același succes și apreciere ca și primele două din acest sezon și promit o desfășurare de forțe comparativă cu cea a etapelor de la Prejmer. Aceștia vor amenaja corturi, catering și toalete pentru cei prezenți, alături de modificări ale traseului din anii trecuți, care să aducă o notă de noutate și din punct de vedere tehnic.

Tombolele și surprizele inaugurate la prima etapă vor continua pe întreaga durată a sezonului, iar în săptămâna premergătoare etapei brașovene, vor fi făcuți publici și piloții consacrați care vor îndeplini de această dată rolul de ambasadori ai întrecerii.

Etapa a treia va putea primi un maxim de 65 de înscriși, la start fiind acceptate și mașini neînmatriculate, precum și piloți licențiați minori. Etapa din cartierul brașovean Bartolomeu va avea două manșe de concurs și una de antrenament.

Foto: Ana Maria Florea

Documente Etapa a III – Promo Rally TOTAL Powered by SDS:
• Regulament
• Formular inscriere concurent
• Formular inscriere echipa
• Declaratie utilizare auto
• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate
• Harta generala

 

Clasamentul după două etape poate fi accesat aici (click)

 

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRASMTSAJAS Brașov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.

Parteneri: Pro-XCyclon MotorsportȚiriac AutoTelekomKonvektaInfinity TrophyIce Teamalternatoaredemaroare.roApel One MedTehnoStingTime is CoffeePrejmer CircuitHotel Aro PalaceAgenția CenturyAngelliVitarium SPA.

Parteneri media: Newsbv.roZile și Nopțiautorally.ro.