Promo Rally TOTAL powered by SDS – 60 de concurenți la etapa a doua

Promo Rally TOTAL powered by SDS – 60 de concurenți la etapa a doua

Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school a ajuns la etapa a doua, alergată pe un nou traseu, desenat în jurul Cetății Prejmer. Interesul pentru competiția brașoveană s-a menținut la cote ridicate și de această dată, astfel că organizatorii au suplimentat locurile disponibile cu 5, de la cele 55 inițiale, până la 60.

Lista de înscrieri s-a completat încă dinaintea termenului limită, având 16 înscriși la clasa 1, 12 la clasa 2, 22 la clasa 3, 6 la noua clasă 4 și 4 licențiați. Vor fi prezenți Vali Porcișteanu și Călin Manițiu, dar și alte evoluții demonstrative și taxi cu mașini oferite de Țiriac Auto.

Etapa din centrul comunei Prejmer se desfășoară împreună cu “Zilele Recoltei”, eveniment tradițional al comunității locale, în care sunt incluse o serie de activități culturale, dar și culinare.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Țiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Apel One Med, TehnoSting, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agenția Century, Angelli, Vitarium SPA.

Parteneri media: Radio Brașov, Newsbv.ro, Zile și Nopți, autorally.ro.