Promo Rally TOTAL powered by SDS – etapa a doua – Prejmer

Promo Rally TOTAL powered by SDS – etapa a doua – Prejmer

Promo Rally promite spectacol în centrul Prejmerului

 

După o primă etapă de succes alergată la Prejmer Circuit la sfărșitul lunii septembrie, Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE|driving school merge în centrul Prejmerului, unde, alături de autoritățile locale, organizatorii pregătesc numeroase surprize pentru cei prezenți. Pe lângă reeditarea tombolelor și a prezentărilor oferite la etapa de pe circuit, etapa a doua va fi inclusă în programul Zilelor Recoltei și se va bucura de prezența piloților Vali Porcișteanu și Călin Manițiu.

 

Promo Rally este competiția auto care își propune să descopere campionii de mâine ai sportului cu motor din România, să promoveze educația rutieră prin conducere defensivă și să ofere locul în care cei dornici să își poată dezvolta aptitudinile în conducerea sportivă în deplină siguranță, capitol la care România este penalizată de lipsa circuitelor. Conceptul mini-campionatului s-a bucurat de un real succes în cei trei ani de când este organizat, iar numărul concurenților a ajuns chiar să rivalizeze cu întrecerile de campionat național de raliuri sau viteză în coastă, la start fiind prezenți până la 70 de concurenți.

Organizatorii seriei au păstrat un accent pe costuri minime de participare, iar regulamentul competiției avantajează mașinile de serie, fără modificări destinate creșterii performanțelor. În plus, sportivii licențiați, chiar dacă sunt acceptați la start, nu pot conta în clasamentele întrecerii, destinate exclusiv amatorilor.

Etapa a doua a campionatului 2018-2019 va fi organizată în premieră în centrul Prejmerului, pe un circuit stradal, unde competiția se alătură unui eveniment tradițional al comunității locale, Zilele Recoltei. Printre noutățile etapei se numără lecții gratuite de karting și demonstrații oferite de școala de conducere defensivă SDS, iar spectatorii prezenți vor putea experimenta și plimbări cu ultimele modele oferite de Țiriac Auto.

Un punct forte pentru participanții la concurs este prezența celor doi ambasadori ai competiției, care la această etapă vor fi Vali Porcișteanu și Călin Manițiu. Din această postură, cei doi piloți vor oferi sfaturi legate de tehnica de pilotaj și de primii pași către o carieră în motorsport.

Program:

Sâmbătă 20.10.2018         
12:00-13:00 – Lecții karting
13:00-16:00 – prezentare SAFE|driving school

Duminică 21.10.2018
8:00 – Înscrieri, verificări
9:00 – Briefing, recunoașteri
10:00 – Antrenamente
13:00 – Concurs – manșa I
15:00 – Concurs – manșa a II-a

Documente:

• Regulament

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

• Harta generala